Vormgeving en webdesign ontmoeten elkaar

iRespond.nl is een samenwerking tussen (M/V) ontwerp en Webnovation.
Kennis op het gebied van vormgeving en webdesign ontmoeten elkaar bij iRespond en resulteren in mooi vormgegeven en goed functionerende responsive websites.

 

WAT DOEN WIJ

Veel van de huidige gebruikers van internet raadplegen steeds vaker een website vanaf een mobiel platform zoals tablet of smartphone. Wat vaak betekent dat de traditionele website zich niet duidelijk toont op een mobiel scherm.

iRespond kan ervoor zorgen dat uw website op al deze devices er professioneel en leesbaar uitziet, doordat de lay-out zich automatisch aanpast aan het formaat beeldscherm van de gebruiker.

FOCUS

Bij een website van iRespond ligt de focus op:

  • geschikt voor alle devices
  • professionele uitstraling
  • snelle levering
  • gebruiksvriendelijk contentbeheer
  • advies en ondersteuning bij google-optimalisatie

SEO OPTIMALISATIE

WordPress is sinds zijn begin in 2008 al zeer goed geoptimaliseerd voor zoekmachines. Maar dat wil niet zeggen dat het niet nog beter kan!

Wij geven tips hoe u er zelf voor kunt zorgen dat uw website optimaal scoort in de Google ranking.

 

Wat onze klanten over ons zeggen

 
BERLY VAKFOTOGRAAF

In december 2015 had ik mijn eerste gesprek met Frans Meijer van iRespond over de mogelijke bouw van mijn website door iRespond en eind januari 2016 begeleidde Patrick Roelofs van iRespond de live-gang van mijn website.

Dat eerste gesprek was plezierig en open. De enthousiaste  en heldere uitleg van Frans leidde van mijn kant al snel naar een  ‘Ja, jullie hebben de opdracht’!

De aanpak van iRespond is terdege en kwalitatief goed.  Frans is de ontwerper en Patrick is de bouwer van de website. Deze scheiding werkt voortreffelijk. Hun beider expertise wordt optimaal benut. Daarbij zijn ze volledig op elkaar ingespeeld.

De start was voortvarend en ook in de weken daarna bleef de vaart erin. In principe had mijn site al binnen 2 weken live kunnen gaan. Echter ik had zelf meer tijd nodig om tot een goede portfoliokeuze te komen en daarnaast vergde ook het vullen van mijn blog de nodige tijd alsmede het toekennen van titels en trefwoorden. Want je wilt natuurlijk ook dat je site goed vindbaar is via Google.

Tijdens het hele proces werd er snel en adequaat op mijn vragen gereageerd. En alles wat ik moet weten om mijn site zelf te kunnen updaten werd neergelegd in een duidelijke handleiding.  Die handleiding is toereikend en stelt je met meer/minder toelichting al snel in staat een eigen site te  onderhouden.

De nazorg is ook goed geregeld. Vragen en andere kleine aanpassingen m.b.t. de site vallen bij hen onder service. Ideaal in het geval er zich toch onverhoopt nog iets aandient.

En het resultaat?
Een prachtige responsive website waar ik erg blij mee ben!

Berly Damman
www.vakfotograaf.org

BERLY VAKFOTOGRAAF
ADYACC

Een makkelijk te onderhouden, professionele en eigentijdse website. Dat was de opdracht waar iRespond mee aan de slag is gegaan. In goed overleg, waarbij constant de afweging functionaliteit en design in ogenschouw werd genomen, leverde iRespond in korte tijd de website op. Het eindresultaat is boven verwachting!

Erik Golsteijn
Adyacc Financiele Dienstverlening
www.adyacc.nl

ADYACC
METAFORM

iRespond heeft voor ons een website ontworpen, die perfect aansluit bij de vormgeving van onze brochure en de uitstraling van ons bedrijf.
We kunnen de website nu ook zelf eenvoudig aanvullen met producten en met nieuwe items.
“Dit is precies wat we nodig hebben!”

Reinald Grift
Metaform | Maatwerk en flexibiliteit in design meubelen
www.metaformmeubelen.nl

METAFORM